skip to Main Content
Zondagse Kofferbakverkoop

Zondagse Kofferbakverkoop

Aanstaande zondag 29 januari 2017, van 13:00 uur tot uiterlijk 18:00 uur organiseert de Wijkvereniging Stadsdennen & Frankrijk de gezellige kofferbakverkoop in het centrum van Harderwijk. De Houtwalgarage, aan de Vitringasingel, wordt zondag omgetoverd tot rommelmarktlocatie.
Reserveren is nog mogelijk!

Uniek
Zo’n kofferbakverkoop neemt heel veel voorbereiding in beslag. Denk aan de vergunning, veiligheidsmaatregelen, afstemming met de BOA’s, het ophangen van bebording om de route naar de garage aan te geven en het neerzetten van gekoppelde dranghekken in de parkeergarage.
Met de dranghekken wordt het rommelmarktgebied gescheiden van de “tijdelijke” rijbaan in de Houtwalgarage. De binnenste parkeervakken worden namelijk voor een gedeelte gebruikt om de parkeergarage in te kunnen rijden.

“Zo’n uniek evenement neemt veel tijd in beslag, maar gelukkig hebben we er ook heel veel plezier in”, aldus de organisatie.
De organisatie probeert Harderwijk op de kaart te zetten. Op zondag zoeken Harderwijkers en toeristen vaak gezelligheid op. De kofferbakverkoop is dan ook een uitgelezen kans om de auto in te stappen en gezellig te komen. Mensen kunnen kennis maken met de mooie Harderwjkse parkeergarage en direct een aantal leuke dingen in Harderwijk bekijken. De rommelmarkt heeft geen last van weersinvloeden. Het kan koud zijn in de parkeergarage, maar natte voeten zullen de standhouders en bezoekers gelukkig niet krijgen.

Reserveren
Heeft u nog rommelmarktspullen? Wilt u nog graag deelnemen aan deze unieke rommelmarkt? Dat kan!
Kosten voor een plaats zijn voor leden: € 17,50 per auto en voor niet-leden: € 20,- per auto. Deelnemers rijden naar binnen, krijgen een plekje aangewezen en mogen rondom de auto het één en ander uitstallen. Standhouders rijden vanaf 11:30 uur naar binnen. Bezoekers hebben pas toegang vanaf 13:00 uur.

Voor informatie kunt u terecht bij de Wijkvereniging. Te bereiken via 06 14 40 37 45 of info@wijkstadsdennen.nl.
Direct reserveren kan via: digitaal formulier.
Het Reglement: Reglement op de Website

Bezoekers
Bezoekers die zonder auto komen hebben gratis toegang. Fietsen kunnen geplaatst worden in de “tijdelijke” fietsenstalling, t.h.v. de hoofdingang.
Wanneer u toch besluit om met de auto de rommelmarkt te bezoeken, dient u parkeergeld aan de gemeente te betalen of buiten de parkeergarage te parkeren.

Tot zondag!
De koffie staat klaar voor € 0,50.

Kofferbakverkoop 29 januari 2017

Back To Top