Ga naar hoofdinhoud

Donaties voor het ophangen van de Hanging Baskets 2023 is gestart:

€ 00,00 stand t/m 13 juli 2023

Ben je ook blij met de bloembakken maak een bedrag over.

Hanging Baskets donatie 2023

De bloembakken hangen weer in de wijk en daarbij vragen we weer nat als voorgaande jaren om en donatie van de wijkbewoners.

Zoals eerder aangekondigd hebben we een positief antwoord van de gemeente gekregen om weer de bloembakken in de wijk te mogen ophangen.
Wel was weer het verzoek om een oproep te plaatsen in de diverse kanalen die het wijkplatform heeft om de inwoners te vragen een bijdrage te doen in de kosten die dit nu eenmaal met zich mee brengt.

In 2022 hebben de bewoners het mooie bedrag van bijna 600 euro bij elkaar gedoneerd.
Hiervoor onze dank en op deze manier is bewezen dat er velen blij mee zijn dat de bloembakken in onze wijk hangen.

Hieronder meer uitleg over de kosten en de afspraken die gemaakt zijn.

Kosten bloembakken?

Om duidelijk te maken wat de kosten zijn van de bloembakken die er hangen in de wijk Stadsdennen moet je denken dat het per bloembak ongeveer 100 euro kost. De kosten worden betaald door het wijkplatform en de winkeliersvereniging Stadsdennen. Ieder betaald € 4300 euro.
Hiervoor krijg je dan zoals we afgelopen jaar hebben ervaren een prachtige bak met bloemen die ook nog eens wekelijks water krijgen door het bedrijf die het verzorgt. Afgelopen jaren waren de bloembakken een verrijking voor de wijk Stadsdennen.
We hebben vele reacties ontvangen van inwoners over de bloembakken. Ga hier mee door. En zoals eerder al vermeld zijn we dankbaar voor het eindbedrag dat gedoneerd heeft in 2022.

Er is afgesproken met de gemeente dat we via de website een verzoek doen aan de bewoners van de wijk om een financiële bijdrage te kunnen doen in de kosten van de bloembakken. Iedere bijdrage is welkom die je kan missen. Je kunt dit overmaken door via de volgende QR code te scannen!

Deze code wordt regelmatig ververst omdat deze maar 30 dagen geldig is.
Op de website wordt de nieuwe QR code op tijd vervangen.

“Scan de code, doneer een bedrag en maak de bloembakken mogelijk”

Waarom bijdrage?

Een belangrijke spelregel voor het krijgen van budget uit de gelden is dat het gedaan moet worden door de inwoners van de wijk zelf. Dit zou betekenen dat de bloembakken door bewoners van de wijk opgehangen moeten worden, planten erin gezet worden maar ook wekelijks water worden gegeven. Dit is op de grote schaal van de bakken die in Stadsdennen hangen niet te organiseren en te vragen vindt het wijkplatform.
Daarom de mogelijkheid en de vraag aan de inwoners van Stadsdennen om een bijdrage te storten om zo te laten zien dat je er blij mee bent.

We hopen als Wijkplatform en Winkeliersvereniging dat de wijk Stadsdennen er weer fleurig uit komt te zien als de bakken worden opgehangen.
Geniet ervan en laat weer weten wat je ervan vindt.

We zullen op de website vermelden als er donaties binnen zijn gekomen.

Back To Top