skip to Main Content
Voorbereidingen Kerstboom Stadsdennen

Voorbereidingen Kerstboom Stadsdennen

Het Wijkplatform Stadsdennen is een unieke samenwerking aangegaan met Althaea Bloemsierkunst, bloemen & planten gevestigd in het Winkelcentrum Stadsdennen.
In alle vroegte begonnen vandaag de voorbereidingen. De houten bak, gemaakt door Talent House, werd eerst opgehaald met de pompwagen. Na het vakkundig plaatsen van de mooie grote bak, werd de aanhanger aangekoppeld om zand op te halen bij de gemeentewerf. Rob Hoorweg, ondernemer, schepte vakkundig het zand uit de aanhanger in de grote bak om deze te verzwaren. “Niet te veel, er moet nog voldoende ruimte overblijven om de bak te voorzien van potgrond, zodat we in de zomermaanden er een mooi bloembak van kunnen maken. Plantjes doen het niet goed op witte zand”, aldus Rob.
Laat de kerstboom nu maar komen!

Op woensdag 7 december 2016 zal de kerstboom geplaatst worden. De dagen die daarna volgen zullen gebruikt worden om de lampjes in de boom te hangen. Er zal door het Wijkplatform en Althaea hard gewerkt worden om de boom er mooi uit te laten zien, zodat de kinderen van De Schakel, de boom kunnen versieren met wensen.

Iedereen is uitgenodigd op woensdag 14 december 2016 van 13:30 uur tot 15:00 uur. Koffie/thee en limonade staan klaar.
Woon deze gezellige kerstactie bij.
Wijkplatform Stadsdennen & Althaea zorgen voor gezellige kerstsfeer tijdens uw bezoek aan het Winkelcentrum.
De kerstboom zal geplaatst worden op het Albert Verweyplein in Harderwijk.

Het filmpje van de voorbereidingen kunt u vinden op onze website.

Back To Top