skip to Main Content
Groot Vervoer Over Vondellaan

Groot vervoer over Vondellaan

Vlak voor middernacht op 10 april 2018 zullen diverse wijkbewoners wakker geschut zijn. Diverse berichten op social media lieten dit zien.
Oranje zwaailichten trokken de aandacht. Met grote moeite reden maar liefst 9 grote vrachtwagens, bijzonder vervoer, over de Alb. Thijmlaan en de Vondellaan.
Groot vervoer door een woonwijk is natuurlijk vragen om problemen. Zo bleken de vrachtwagens grote moeite te hebben in de bocht bij de flats en was en stond de eerste vrachtwagen vast in de bocht richting Anne Franklaan.

Bijzonder vervoer
Grote ronde vaten, althans zo leek het, lagen op de vrachtwagens. Onder begeleiding werd geprobeerd een route te vinden door Harderwijk. Dit ging met grote moeite en onder veel aandacht. Diverse wijkbewoners wisten te vertellen dat de “vaten” opgehaald waren in de haven van Harderwijk en nu gebracht werden naar Barneveld.
De keuze voor deze route werd gemaakt, omdat de fietsbrug bij Hotel Harderwijk, diverse viaducten en de bovenleiding van de trein problemen zouden geven bij het vervoer langs deze weg.

Rond 00:30 uur was de weg weer vrij!

Back To Top